Zondag 22 november

1115sized_IMGP2507Weer een dag met visite, met 3 enthousiaste meiden die alle hondjes wel willen hebben…. Lees verder.

Vrijdag KPN storing, vandaag stroomstoring in huis, zo is het wel genoeg!

June had vannacht last van haar darmen, steeds moest ik weer opstaan, zucht. Maar nu heeft ze nergens meer last van.

Maandag 23 november

De puppen krijgen voor het eerst melk dat niet van hun moeder is. Lees verder.

Dinsdag 24 november

Vandaag hoor ik dat Maikel Damen is overleden, 45 jaar oud. Wat verschrikkelijk. Ik leerde hem en zijn vrouw Natasja kennen tijdens de aanlegproef veldwerk van de Weimaraner Vereniging samen met June. Daarna kwamen we elkaar steeds tegen op veldwedstrijden, shows, andere wedstrijden en uitjes van de WSH. Veldwerk was zijn grote passie. Met Autumn heeft hij veel kwalificaties gehaald, maar later met Bieke heeft hij het nog eens dunnetjes overgedaan, met nog grotere successen. Wat een veldwerker is die Bieke. Maikel en Natasja hebben Langhaar Weimaraners. Hoe moet dat nu met Natasja, ze gingen overal samen heen en nu is ze alleen met haar honden. Lieve Natasja heel veel sterkte. Maikel rust zacht.

Woensdag 25 november

De pups worden luider en luider.Lees meer.1115sized_IMGP2458

Donderdag 26 november

Trieste dag

Vandaag heb ik afscheid genomen van Maikel. Afgelopen zaterdag is hij overleden. De uitvaartdienst was in Nieuwcuiq, om 16.45 uur.Een mooie dienst, veel verhalen werden er voorgelezen en zijn grote passie, zijn honden, kwamen ook aan bod. En hun favourite muziek kwam langs. Ik vind het zo erg voor Natasja, zij deden alles samen, waren altijd met de honden op pad, trainen, wedstrijden. En nu….. Het zal nooit meer hetzelfde zijn. Heel veel sterkte.

Puppennieuws

Zaterdag 29 november

Maddy is voor de tweede keer meegeweest met uitlaten en ze zijn met de auto naar de duinen geweest. Met de opdracht: ‘Maddy mag niet los’. Tuurlijk houdt Wil zich daar niet aan en is Maddy wel even los geweest. Zie puppy’s.