Zondag 15 november

1115sized_IMGP2370

Week 3

De pups zijn 2 weken nu en gaan alweer hun 3e week in. Vandaag komen voor het eerst de nieuwe puppy-eigenaren kennismaken met de pups. Zie Puppy’s. Helaas moeten we vanavond in het donker lopen en dat is niet leuk.

Maandag 16 november

Ziekenboeg

Ik ben een beetje afgesloten van alles, geen trainingen meer, geen contact met medevoorjagers, ja alleen via de app of fb. Nu hoor ik dat een lieve voorjager, ik heb haar dit trainingsjaar leren kennen, weer ernstig ziek is. Nog een medevoorjager van mijn groep, ik ken haar veel langer, ligt in het ziekenhuis en is geopereerd. En steef, al jaren mijn trainingsmaatje al zitten we in andere groepen, ligt ook in het ziekenhuis. Heel veel sterkte allemaal! Onze groep heeft zulke lieve voorjagers, meteen wordt er geld ingezameld voor een fruitmand en bloemen. Geweldig meiden, jullie zijn top.

 

Dinsdag 17 november

Onrustig nachtje

De pups zijn lang onrustig en June begint ook nog eens en ik wil slapen! Ik zie al een paar keer dat June met haar staart tussen haar benen staat en dat is 1015sized_IMGP2120meestal geen goed teken. Ze wil naar buiten, maar het regent flink en June heeft geen zin om nat te worden. Dan maar weer naar binnen, even later weer naar buiten. Ja het regent nog steeds, weer naar binnen. Ineens maakt ze kokhalzende geluiden, ze moet braken. Snel naar buiten, het valt mee wat er uit komt. Ook moet ze haar behoefte doen, dan maar onder het afdakje, hier is het droog. Het is 04.30 uur en ik heb het helemaal gehad en maak Ella wakker voor de aflossing. June heeft nog een paar keer gebraakt en is onrustig. Ik vind het toch vervelend om nu naar bed te gaan en help nog een beetje. Ook zeg ik tegen Ella dat ze eventueel een pijnstiller kan geven, een halve tablet Onsior. Al is dit wel een gok, i.v.m. braken. Later vertelde Ella dat ze het toch gegeven heeft, want June bleef onrustig. Na de pijnstilling werd ze rustiger en ging slapen, ze heeft toch buikpijn gehad en gelukkig heeft ze niet meer gebraakt. Voor de zekerheid krijgt ze lichtverteerbare brokken en ik vergeet het te geven om 17.30 uur en geef gewone brokken :-(.

Woensdag 18 november

Gelukkig een rustig nachtje, met de puppen gaat het goed en met Maddy, alleen June heeft wat minder trek in haar brokken en krijgt lichtverteerbaar erbij. Vanmiddag weer puppyvisite! Zie puppy’s.

Vrijdag 19 november

Twee rustige daagjes, gisteren en vandaag. Wel merk ik dat ik veel moeier ben nu ik weer werk. Mijn moeder komt me nu wel eerder aflossen tijdens de ‘nachtdienst’, anders is het echt niet te doen. Ik merk wel dat Maddy wat fitter oogt.

Elke dag schrijf ik wat op de puppy-pagina, vergeet niet om even te kijken. Er staan ook veel foto’s op.