Zondag 29 november

B1115sized_IMGP2669elgische Wafels

Wat lekker, dit wordt meegenomen vanuit België, natuurlijk, door de Belgische nieuwe eigenaren van een reutje. De naam weten ze nog niet. Ik vind het zelf ook altijd spannend en leuk hoe de pup gaat heten. Ze smaken heerlijk, die Belgische Wafels.

Maandag 30 november

Het wordt een drukke week met veel bezoekers, zo ook vanmorgen.

Dinsdag 1 december

Mijn oude trainingsmaatjes Trudy en Erna komen puppyknuffelen en het voelt meteen als vanouds. Maar nu is er gezindsuitbreiding bij Trudy, want kleine Thijs komt ook mee. We gaan snel een keer wandelen meiden met onze hondjes. Zie puppy’s.

 

Woensdag 2 december

Het is ook een drukke week met kinderen. Gisteren een jongen van net geen 1 jaar en vanmiddag een kleindochter van toekomstige eigenaren. Zij is zes jaar. Heel goed voor de puppen, want ze gaan allemaal in de ren en werpkist zitten. En de pups vinden het geweldig.

Donderdag 3 december

Tuurlijk komen mijn neefjes ook op bezoek om de schoen te zetten Noah heeft zijn zwarte pieten pak aan, zelfs daar hebben de pups mee kennisgemaakt. Scheelt wee1115sized_IMGP2702r voor volgend jaar. Nu komt er een keer ’s avonds visite, ook met kinderen. Maar dat zijn volwassen meiden, maar ze zitten wel de hele avond in de ren en genieten van de pups.

Vrijdag 4 december

Een rustig dagje, ook lekker, alleen jammer dat ik weer zo laat thuis kom van mijn werk. Want voor het eerst deze week schijnt de zon.

Zaterdag 5 december

Oude bekenden komen puppyknuffelen. De baasjes van Isa komen langs, dochter van Darcy en zus van June. Zij moet deze keer in de auto blijven, maar ze hebben wel vantevoren gewandeld. Tuurlijk hebben we Isa nog even geknuffeld. Het is zo’n lieverd, altijd al, en ze is zelf een knuffel.

Moeder Maddy houdt het allemaal in de gaten