2018 week 49

Op de voorpagina de foto van de zusjes Dido en June van ’t Harde Pad. June is 29 november 2017 overleden en Dido 23 november 2018.

Zondag 2 december

Fazantjes

We wandelen droog in Zwaanshoek. Het is weer een waar fazanten paradijs, echt ik overdrijf niet als ik zeg dat er wel 11 fazanten opgegaan zijn. Een paar opgestoten en velen prachtig voorgestaan door de honden.

Maandag 3 december

Ik neem me dummytas mee voor wat oefeningen. Vooral met de zitfluit, ik neem zelfs mijn markeerstokjes mee die ik lang niet gebruikt heb. Blaine zit niet meteen op de zitfluit, dat heeft wat voeten in de aarde, maar het lukt. Ik stuur haar naar rechts en ook dat lukt. Daarna doe ik nog een schuine lijn, naar dezelfde plek waar de eerste dummy lag.

Weer geen GG-training. Ik moet thuiswerk doen.

Dinsdag 4 december

Afdelingsuitje in Amsterdam. Rondvaart om kunst lichtshow te bekijken in de grachten en heerlijk gegeten in Mata Hari.

Woensdag 5 december

Weer staan we in de kou en regen tijdens de jachttraining in Mijdrecht. Lees meer.