Zondag 19 augustus

Jarig

Vandaag zou June 12 jaar zijn geworden, helaas heeft het niet zo mogen zijn. Ook is Luna in 2017 overleden en als ik het goed heb is Argento in 2014 overleden.

Wel feliciteer ik Isa, Dido, Aluna, Macy, Schipper, Chester, Joep en Arca. Van harte gefeliciteerd.

Maandag 20 augustus

De zomerstop is voorbij

Vanavond beginnen de GG-lessen weer, maar nog niet voor Blaine en mij. Ik moet deze week een paar keer naar het ziekenhuis, vandaag heb ik gewerkt, wat ik normaal niet doe op maandag. Het is allemaal net iets te veel en moet ik keuzes maken.

Dinsdag 21 augustus

Soms kan het niet anders

De hele week kunnen we helaas alleen maar naar de Bavo ’s morgens, geen tijd om langer te lopen. Het is of werk of ziekenhuis en morgen trainen.

Wild

Het apporteren van wild in de tuin gaat steeds beter, eigenlijk goed en Blaine vindt het helemaal geweldig. Ze houdt me stevig in de gaten of het weer gaat gebeuren.

Woensdag 22 augustus

De laatste van het seizoen

Vanmorgen laatste jachttraining en we trainen in het Amsterdamse bos met prachtig weer. Lees meer.

Vrijdag 24 augustus

Arca thuis bij haar baasje
Arca als pupje bij ons nog in het nest

Sorry Arca

Oh wat erg!! Nu krijg ik een mailtje van het baasje van Arca, zusje van June, dat ik Arca helemaal vergeten ben te feliciteren. Ik schaam me dood! Normaal tel ik de 11 pups van Darcy en Zac altijd even na en dat heb ik gisteren niet gedaan toen ik een update maakte. Arca heeft nog wel zo’n zwaar jaar gehad, haar baarmoeder is verwijderd en dat is pittig wanneer je bijna 12 jaar bent. Het is een tijdje zo zo geweest, maar ik hoor van Arca’s baasje dat ze weer helemaal de oude is. Arca, het kleinste pupje van de 11, zo’n lief en slim hondje. Ik zal je nooit meer vergeten en hoop dat je nog lang bij je baasje blijft.

Joep

Ik ben zelfs nog een pup vergeten, n.l. Joep, ik heb er echt een potje van gemaakt gisteren. Ik vind het altijd heel flauw om excuses te geven, maar die had ik wel. Het was niet één van mijn beste dagen zeg maar.

Trimbaan

Ja daar gaan we vanmiddag sinds een hele tijd weer heen. De natuur heeft zich weer prachtig hersteld zie ik. Alles is weer groen, ook de bomen. De struiken groeien zelfs over de wandelpaden. De honden zijn blij, heel blij, want ze mogen weer overal los in de duinen. Maddy rent me met een big smile tegemoet om mij te bedanken. Ha ha.

Zaterdag 25 augustus

Braaf

Gisteren waren ze al zo braaf op de trimbaan en nu weer. Even zie ik Maddy graven, ik zeg “nee” en ze stopt meteen.

Wild

We nemen mee een eend voor een verloren zoek en een apport over water. Het laatste gaat heel goed. Bij de ‘verloren zoek’ kan ik Blaine in de verte door de bladeren zien. Toch duurt het even eer ik haar naar me toe zie komen. Dat zou niet nodig moeten zijn. Ze heeft de eend vast neergelegd, ik fluit en daar komt ze. Keurig gedaan.