Zondag 1 mei

416sized_IMGP4431Jachttraining

Eindelijk, eindelijk kan ik weer een keer een trots gevoel hebben tijdens en na de training met Maddy. Lees verder.

Dinsdag 3 mei

Met Blaine ga ik ’s avonds naar jachttraining.

June

Zij is weer helemaal speels en haar favoriete speeltje is een roze, zachte piepbal. Helemaal leuk is het, ze rollebolt, rent en speelt met het ding.

Vrijdag 6 mei

Steeds probeer ik op de Bavo, waar aardig grote grasvelden zijn, wat lijnoefeningen te doen. Wat me opvalt is dat Maddy beter op de fluit gaat zitten. Ik geef een lijn naar rechts, dit gaat uitstekend, maar de lijn naar links lijkt nergens op. Ze rent helemaal naar links en dan terug. Ik fluit, vanaf daar kan ik haar naar rechts sturen. Het lukt Maddy zit, ik geef een lijn naar recht en ze gaat! Even later heeft ze de dummy gevonden. Zo kan ik de oefening toch positief afsluiten. Tijdens deze oefening zitten de andere honden in de auto, het is warm en de ramen staan half open. Blaine wil het liefst altijd bij me zijn en dat gaat soms ver. Ze wil door het achterraam van de auto klimmen, goed dat mijn moeder in de auto zit en haar tegen houdt. Rare pup.

Zaterdag 7 mei

Vandaag neem ik mee?

Moeder en dochter en we gaan naar Hoofddorp. Het is zo’n mooi weer daar moeten we nog van profiteren en lekker verder oefenen met zwemmen. Lees verder.