Zondag 6 maart

216sized_IMGP3813Feest

Ik ben dinsdag jarig en vandaag vier ik het in hele klein kring met mijn familie. Ik ben niet dol op verjaardagen, die van mij al helemaal niet en ik sla het graag over. Omdat ik nog steeds niet in orde ben sla ik de jachttraining over, anders wordt het teveel. Van te voren willen Ella en ik de honden uitlaten. Ik ga eerst met Blaine naar de Bavo en later met Maddy, het zijn korte rondjes en dat is helemaal niet erg voor een keer. Ella gaat met June, de hechtingen zijn wel uit de wond, maar een klein stukje was nog open en ontstoken, we doen nog een beetje voorzichtig. Morgen ga ik kijken hoe het eruit ziet.

Wild

Blaine is best wel wild met mijn neefjes, dat waren June en Maddy helemaal niet, zij wisten gewoon dat ze moesten uitkijken. Blaine niet, ze springt tegen ze aan en springt op de bank. Moet ik wel zeggen dat Noah haar een beetje uitdaagd.

Maandag 7 maart

De wond van June ziet er heel goed uit, mooi dichtgegroeid en morgen mag ze weer met me mee.

Dinsdag 8 maart

Hieperdepiep…..

316sized_IMGP3924Heerlijk June is er weer bij

June mag voor het eerst weer mee naar de duinen en ik ben blij met haar, want ze zoekt meteen Maddy wanneer we haar weer eens kwijt zijn. Scheelt een hoop tijd. Wel heeft June het koud en haar conditie is best wat achteruit gegaan. Dit zie je vooral nu ze ouder, vroeger had ze daar echt geen last van. Thuis krijgt ze een lekker fleecedeken om haar heen.

Vanmorgen op mijn werk gebak getrakteerd en dat werd zeer gewaardeerd, goed om mijn collega’s weer even te zien.

Woensdag 9 maart

Heel raar, June durft niet uit de auto te springen. Zij staat altijd als eerste bij de achterklep en is er altijd als eerste uit, vaak nog voordat ze mag. Nu probeert ze op de voorstoel te klimmen en ze wil er echt niet uit. Er moet iets gebeurd zijn vanmorgen, dat kan niet anders.

Donderdag 10 maart

Weer dat rare gedrag van June.

Vrijdag 11 maart

Powergirl

Gelukkig doet June niet zo raar meer, ze staat nog steeds niet vooraan, maar het gaat beter. Hoe staat het met Maddy? Zij is nog steeds heel stout en heel veel weg en blijft weg. Het lijkt wel of ze sinds de bevalling gebrainwasht is, alles wat ze geleerd heeft is ze kwijt. Ze gaat haar eigen gang, ze zit vol power!! We kunnen rustig aan doen, want de puppytraining van Blaine is afgezegd weer. Het lijkt erop dat de trainer voorlopig geen les kan geven. Wellicht wordt het de dinsdag. Dan heb ik wel een probleem of de KC, want 5 april begin ik al met de jachttraining en ja dat is op dinsdag. Lekker dan…

Zaterdag 12 maart

En wat denk je, kom ik die mensen met die kat niet bij de auto tegen maar in de duinen. We lopen expres een ander rondje en ik zet de auto ergens anders neer, kom ik ze nog tegen. Ze lopen met de kat aan een riempje. Het is goed dat Maddy aan de riem is! zij is veel weg en rent door de duinen, ik moet er niet aan denken als ze ineens die kat ruikt. Met Blaine oefen ik met een duif. Zie dagboek Blaine.