Zondag 17 januari

Puk
Puk

Vandaag begint het nieuwe jachttrainingsjaar van Maddy bij Hubertus, we hebben er zin in, ik merk het ook aan Maddy. We zijn zo lang niet meer geweest, rond half oktober  zijn we gestopt. Lees later het verslag.

Weerpraatje

Het is koud vandaag, gisteren was het ook koud met een harde Oostenwind en hagel, brr. Maar vandaag is het droog en de zon schijnt uitbundig, heerlijk. Ik merk het aan iedereen, alles ziet er anders uit, de mensen zijn vrolijker, het is druk met wandelaars, bij Hubertus alleen maar vrolijke mensen. We hebben ook zolang snertweer gehad.

Maandag 18 januari

Met Blaine ga ik naar het strand, het is koud en wederom heel zonnig. Lees dagboek Blaine.

Dinsdag 19 januari

Ik werk thuis en tussendoor ga ik even met Blaine naar de Bavo. Vandaag heb ik leuke foto’s gehad van Blue, gegroeid is hij al en hij sleept veel met stokken.

 

1215sized_DSC_3123-bewerktWoensdag 20 januari

Ik heb iets heel verkeerds gedaan. Lees dagboek Blaine.

Donderdag 21 januari

Wegens tijdgebrek nemen Ella en ik alle honden mee, Ella denkt dat we best naar de duinen bij het Witte Huis kunnen, ik denk van niet, kijken wat Ella na afloop vindt. Op Facebook zie ik dat Melany weer veel vlotter is dan ik, ze heeft foto’s van Blaine en Puk op fb gezet, leuk!!! Ook heb ik eindelijk de puppytesten van de pups binnen, er bleek een groot misverstand te zijn.