Zondag 17 maart

313sized_IMGP1594De groep gaat echt met sprongen vooruit, hoe? lees verder.

Woensdag 20 maart

Rustige dagen, wandelen op de trimbaan, beetje graven, beetje achter de konijnen aan, zelfs alle drie de honden achter de konijnen aan, beetje trainen voor het GG-examen volgende week en een beetje een ongehoorzame Maddy. Wat ik zeg, een rustig weekje tot nu toe.

Donderdag 21 maart

Lente!

Vergeet het maar, ik moet ‘s morgens flink krabben en de lente is ver te zoeken. Darcy, June, Maddy en ik lopen samen met Hen en Santos in de Katwijkse duinen. Maddy staat al te wachten op het pad naar de mooie duinen. Nee Maddy daar mogen we niet meer lopen, we moeten het doen met het kleine losloopgebied voor de duinen. Dit is ook duingrond, alleen klein met veel zand. Op de terugweg staat Maddy weer in het pad naar de duinen. ‘We hebben net in dat gebied gelopen, maar nu is het tijd voor het echte werk, de duinen! kom we doen nog een rondje’, lijkt Maddy te zeggen. Helaas Maddy dit was het, maar ze heeft het prima naar haar zin gehad hoor.

Vrijdag 22 maart

313sized_IMGP1596Siberië

Is er niets bij, wat is het koud! Daarom krijgt Maddy lekker een dekje aan op de GG-training, de laatste voor het examen. De wind staat vol op het veld en waait in onze gezichten. Heb ik al verteld dat het koud is? heel koud. Hoe ging de training?

‘s Middags in de Bavo is ze zo ondeugend. Ze wil een bal niet geven die ze van June gepikt heeft, ze maakt het stuk en eet het stukgemaakte op en daar kan je nare dingen van krijgen.

Zaterdag 23 maart

Nog kouder

Gisteren was het koud en dat kon bijna niet kouder voor eind maart, maar wel hoor, vandaag is het nog kouder. Wat een koude harde wind, het vriest niet streng of zo, maar die wind is zo koud. Met June en Maddy rij ik naar Nieuw-Vennep, de honden hebben het enorm naar hun zin. Ik neem twee dummy’s mee en doe wat oefeningen. ‘s Middags gaan we even naar de trimbaan, kan Maddy meteen een beetje schoonspoelen in de plas water die er ligt. De modder van vanmorgen moet er voor de show morgen een beetje af. De wind maakt dat de honden vleugels hebben, Maddy gaat nog harder en Darcy rent ook dapper mee.