Vrijdag 1 januari

Gelukkig Nieuwjaar!

Vooral een gezond nieuwjaar en hopelijk duurt het niet al te lang eer we allemaal ingeënt zijn en beschermd, zodat we weer een beetje ‘normaal’ kunnen leven, werken, uitgaan en genieten.

Zondag 3 januari

Loops

Blaine begint nu steeds meer te bloeden en ze gaat naar andere honden toe. Er is verder nog niets aan de hand. Blaine is denk ik dinsdag 29 december loops geworden.

Dinsdag 5 januari

Geen trek

Eerst Maddy en later Blaine krijgen weer een lichte terugslag qua trek in eten. We passen het voer meteen aan en dat helpt.

Pups

Nog steeds veel vraag naar pups, die komen er voorlopig niet! Helaas.

Ziekenhuis

Vanmorgen weer bloeddrukcontrole bij de huisarts. Thuis heb ik steeds een mooie waarde en hier? Hmm, wel iets gezakt, maar niet genoeg. Pols is wel mooi gezakt.

Praten

We hebben weer lang en over van alles gepraat. Ik moet echt stoppen met een drankje voor mijn darmen, dit schijnt vernietigend te zijn, dit doe ik ook meteen. Ik moet een afspraak met de gynaecoloog maken en vragen om een vrouwelijke. Ik moet 2 kilo aankomen en dan ben ik van al het gezeur af n.a.v. mijn aankomende operatie. Dan is mijn BMI 18 en is het net goed. Volgende week terug, met mijn eigen bloeddrukmeter.

Vrijdag 8 januari

Samenvattend

Het is een rustige week, met saai weer, maar wel koud. De zon zien we niet tot vandaag. Het heeft veel geregend en dat betekent veel modder, mijn laarzen gaan bijna niet uit. Ik werk bijna de hele week en ga steeds ’s morgens naar de Bavo en ’s middags naar Nieuw-Vennep en nog een keer naar het Langeveld. Vandaag ben ik vrij en doen we het andersom, lekker wandelen in de zon en kou in de ochtend en ’s middags naar de Bavo. Ik merk nog niet veel aan de loopsheid van Blaine, ze kan veel los.

zoeken naar muizen

Wormenkuur

Vandaag geef ik beiden een wormenkuur van Milbemax. 1 grote tablet voor honden tot 25 kilo en 1 kleine tablet voor honden van 1 – 5 kilo. Bek open en erin stoppen, tuurlijk als beloning een snoepje.

Zaterdag 9 januari

Koud

Het heeft gevroren vannacht en ik moet knap krabben. Het is heerlijk weer, met af en toe wat regen en zon en een regenboog.