Zondag 27 december

Geluid

Wanneer we het rammelen van de etensbakken weer horen, dan gaat het goed. Maddy likt ze – het liefst met veel geluid -heel vaak uit. Net zo lang tot Blaine ook klaar.

Apparaat

De huisarts krijgt haar zin. Vanmiddag arriveert de elektrische bloeddrukautomaat. Een simpel model en niet duur. De huisarts zei tegen me dat ze voor een paar tientjes te koop zijn en het zou heel fijn zijn als ik er één zou aanschaffen. De medicijnen hebben hun werk gedaan, want het is een mooie uitslag en de hartslag is ook prima.

Dinsdag 29 december

Vrij

Deze laatste week van december heb ik vakantie! Alle tijd voor de honden.

lol met Blaine’s nieuwe speeltje

Woensdag 30 december

Helemaal oké

Gelukkig gaat het met de honden weer goed. Ze eten goed, hebben zin en dat is het belangrijkste.

Donderdag 31 december

Loops

Ik zie een paar bloeddruppels op het dekbed op de bank en dat betekent maar één ding. Blaine is loops. Waarschijnlijk al iets langer, maar we houden vandaag als datum aan.

Uitzwaaien

Wat een vreselijk jaar voor heel de wereld, voor mijzelf. Zoveel mensen gestorven, heel veel kan en mag niet en veel is onzeker. Mijn operatie komt pas in februari 2021, terwijl ik dacht dat ik al in september geopereerd zou worden. We zitten nu nog midden in een ‘lockdown’, met heel veel duizenden besmettingen per dag en dan moeten de gevolgen van de Oud en Nieuw viering nog komen.

Vuurwerk

Er mogen geen rotjes, siervuurwerk en alle andere soorten en maten afgestoken worden. Het is heerlijk! Zo rustig en stil, terwijl het normaal een herrie is vooral de laatste dag. ’s Avonds hoor ik zeker knallen en 24.00 uur moet nog komen. Maar het is zoveel rustiger dan normaal en ik hoop dat dit voor altijd zo blijft.

Als laatste

Ik wens iedereen en mooi uiteinde, ondanks alle restricties en een heel gezond 2021. Corona vrij natuurlijk, hopelijk kunnen we allemaal snel gevaccineerd worden en beschermt het ons.

En voor 2020…… bye, bye

Gelukkig Nieuwjaar