Zondag 25 oktober

Wespensteken

Bavo

Het gaat gelukkig goed met de honden, ik zie vrijwel geen bulten meer. Wel hebben we nog wel hier en daar angels uit hun lijven gehaald. Voor de zekerheid loop ik met beide honden apart een klein rondje om het huis. ’s Middags geven ze aan dat ze gewoon weer weg willen, dus we gaan naar de Bavo. Niets te zien, niets te merken, de honden gaan gewoon nog de bosjes in gelukkig. Zie week 43

Maandag 26 oktober

Tijdens het oefenen in de morgen ging het beter.

Trainen gehoorzaamheid

Met grote tegenzin toch naar de GG, helaas gaat het ook nog regenen. Wel mag Blaine blijven zitten ipv liggen tijdens de ‘af-oefeningen’ en dat is lief. Van Heleen mocht ze dit al, maar Marrie is veel strenger.

Dinsdag 27 oktober

Veel modder

Er worden medicijnen gebracht en Ella blijft daarom thuis. Blaine, Maddy en ik ploegen ons door de modder heen in Venneperhout. Aan de andere kant, die kant van de wespen houden we even voor gezien.

Woensdag 28 oktober

Oefenen

Met Blaine doe ik wat oefeningen en die gaan wisselend, ik hou het een beetje rustig deze week.

Donderdag 29 oktober

Niet lekker

Blaine is niet lekker, in de kamer heeft ze twee keer overgegeven. Dit kreeg ik als welkomstgeschenk omdat ik om 5.30 uur op sta. Ze wil ook niet eten, helemaal niets. Ik haar zelfs speciaal kip voor haar. ’s Avonds wil ze pas weer eten na het uitlaten. Ik heb een drukke dag en mede omdat Blaine wat ziekjes is doen we het rustig aan met uitlaten. Op de Bavo zie ik een hert wegrennen, de honden ruiken wel wat, maar zien hem niet. Gelukkig kan ik ze bij me roepen en voor de zekerheid lijn ik ze aan, het is ook al bijna donker.

Spaarne Ziekenhuis

Onverwachts moet ik naar het ziekenhuis, naar de Gynaecoloog en uroloog. Ik vind die gynaecoloog helemaal niks, de vorige keer al niet en nu helemaal niet. Wat een waste of time. Wel krijg ik een oproep voor een MRI van het bekken en weer een flowmeting oftewel een plasstraalmeting. Het zit er dik in dat ik moet katheteriseren. Ik heb helemaal geen zin in deze onderzoeken. Gaat de Gyn mij uitleggen hoe een MRI werkt, ja duhhh. Als je nu je huiswerk had gedaan, wist je dat ik die tig keer gehad heb. Door dit alles kan ik niet rusten ’s middags en met ’s ochtends werken is het resultaat dat ik gebroken ben. Maandag om 9.00 uur uroloog en 11.30 uur podoloog, ha ha dit rijmt.

Vrijdag 30 oktober

Jachttraining

Omdat Blaine gisterenavond weer wilde eten en vanmorgen ook, gaan we gewoon trainen.

Lees meer.

Vroeg donker

De honden krijgen weer een lichtband aan tijdens de middagwandeling, het is al snel donker.