Zondag 30 augustus

Zweetcursus

Het zit er bijna op, de zweetcursus voor gevorderden. Een rare cursus met in maart de corona uitbraak en het stopzetten van de cursus tot mei. Maar wat een leuke cursus, cursisten en de trainer is top, echt een fijn klein clubje. Over 2 weken examen.

Hoe gaat de training vandaag? Lees het verslag.

Maandag 31 augustus

Gedrag – gehoorzaamheid

Een zware dag en ik zeg de GG-training af voor vanavond. De zweettraining heeft te veel van mijn rug gevraagd.

Dinsdag 1 september

Beetje misselijk?

Mmm, Maddy wil geen stukje brood wanneer ik ontbijt en dat gebeurt nooit. Ze is niet helemaal lekker, toch eet ze na de wandelingen wel gewoon haar brokken op. Ze kwakkelt een beetje.

vandaag nog een dagje genieten van de zon

Donderdag 3 september

Weer de oude

Yeahh, Maddy eet haar stukje brood weer tijdens mijn ontbijt. Ze hebben het zó druk tijdens de vroege wandeling in de Bavo, niet normaal. Blaine is weer helemaal haar oude zelf. Dinsdagochtend hadden ze het ook al zo druk. Blaine raakte haar speeltje kwijt, maar gelukkig vindt ze het zelf ’s middags weer.

Vrijdag 4 september

Vòòr de training

Ik wil niet zolang wandelen met de honden, want om 9.45 rij ik met Blaine naar Almere. Ik laat de honden los en weg zijn ze. Ik zie nog net de staart van een kat, shit. De kat is een boom in gerend en de honden staan er al bij. Maddy geeft het al snel op en kan ik aanlijken, Blaine is een ander verhaal. Gelukkig lukt dat ook snel, zelf zit ik onder de klitten, grr. De honden zijn

helemaal hyper en ik besluit om door de Engelse Tuin terug naar de auto te lopen. Maddy heeft het druk, Blaine kijkt wat haar moeder doet en hup er rent een haas weg, nee!!! Weer de honden weg, zo tikt de tijd lekker door en die heb ik niet veel meer. Erger ze rennen naar het bouwterrein. Daar komt Maddy aan en ik kan haar weer makkelijk aanlijnen, waar is Blaine? Die rent het hek onderdoor naar het bouwterrein, tuurlijk. De bouwvakker vindt het best. Ik fluit en roep, Blaine weet echt niet meer hoe ze terug moet. Na wat aanmoediging en wanneer ze echt zeker weet dat hier geen hazen zijn maar bouwvakkers, glipt ze het hek weer onderdoor mijn kant op. Het is mooi geweest en de dames gaan aan de lijn. Snel een kop koffie drinken en gaan.

Jacht

Jachttraining in Almere, het is een leuke training en mooi werk van Blaine.

Lees verder.