Zondag 23 augustus

Een nieuwe week met nieuwe kansen

Eigenlijk wordt het een gewone, saaie week. Maar misschien word ik gebeld. De ontlasting van Maddy is nog niet goed, wel heeft ze trek. Blaine is niet zo pieperig meer, geen gebibber en buiten heeft ze zin. Ik las op FB dat Bramley, een neefje van June en Isa is overleden op 13-jarige leeftijd. Bramley is ook een zoon van Zac en hij is van Debbie de eigenaar van Zac en zij woont in Engeland. Word ik deze week gebeld voor een oproep voor OK??

Maandag 24 augustus

Isa

Yeahh, donderdag gaan we wandelen met Isa en haar baasje in Hoofddorp.

Gedrag en Gehoorzaamheid cursus

GG was oké, al moest ik me er wel naar toe slepen en Blaine viel ook halverwege bijna in slaap.

Donderdag 27 augustus

Wandelen met Isa

En haar baasje natuurlijk. We spreken af in Hoofddorp, het is heerlijk weer. De hele week regen en nu de zon, een cadeautje. Wat ziet Isa er goed uit! En wat loopt ze nog goed, 14 jaar is ze geworden hè. Oh, ik ben zo trots op haar en op haar baasjes. Ze wordt werkelijk op handen gedragen en is de queen in huis. Afgelopen zijn de kids zelfs thuisgekomen om de verjaardag van Isa te vieren met veel lekkers en cadeaus. Isa is zo blij om mij en Ella te zien en met de honden gaat het ook prima. Isa kan nog goed meekomen, we wandelen zeker 1 ½ uur, zij heeft geen last maar Ella en ik wel. Na afloop een heerlijk kopje koffie en ik hoop dat we ze weer snel zien.

Vrijdag 28 augustus

Jachttraining

We trainen in Almere, lees meer.

Werk

Ik heb wel een drukke week achter de rug qua werk en maak te veel uren, maar ik wil ook graag wat lopende klussen afmaken voor mijn operatie waarvan ik de datum nog niet weet…