Zondag 9 augustus

Té heet

En de hittegolf duurt voort. Om gek van te worden, voor mij en de honden, al lijkten zij er niet zoveel last van te hebben. Elke ochtend sta ik heel vroeg op en ga naar een natuurgebied met water, dat is echt goed te doen. Zelfs mijn moeder gaat steeds mee.

Maandag 10 augustus

Geen training

De GG-cursus wordt geannuleerd vanwege de hitte en dat heb ik nog nooit in 14 jaar meegemaakt. Het is wel heel welkom, wat ben ik er blij mee, het is echt niet te doen. Maar ik wilde ook niet afzeggen.

Dinsdag 11 augustus

Afspraak

Ik hoor van het Spaarne Ziekenhuis dat ik pas 22 september een afspraak met de uroloog heb en het is ook nog een belafspraak. Duurt wel erg lang. Ik hoop dat alles een beetje rustig blijft met de blaas en nieren. Het plassen gaat zo moeilijk, ben bang voor weer een infectie of erger. En ik had haar graag willen vertellen dat ik geopereerd moet worden. Ik denk dat ik dit toch nog even mail. Afwachten maar.

Woensdag 12 augustus

Hiep hiep hoera

En dat betekent…. Maddy is jarig. Ze wordt 9 jaar, oh het gaat zo snel. Ze wordt lekker verwend en Maddy laat het allemaal over zich heen komen. Ze is toch altijd zo tevreden, als ik naar haar mand kijk, ligt ze alweer op haar ruggetje.

Hitte

We moeten geduld hebben, morgen nog en dan schijnt het gedaan te zijn met de hittegolf en wordt het gewoon 25 graden.

Donderdag 13 augustus

Het blijft stil

Helaas heb ik weer meer pijn deze week, sinds een week of twee weer slecht geslapen. Van de St. Maartenskliniek heb ik nog niets gehoord. Nog geen oproep voor de pré-operatieve afspraak en dus ook geen oproep voor de operatie. Als corona maar geen roet in het eten gooit.

Vrijdag 14 augustus

Jachttraining begint weer

Ik keek zo naar deze dag uit, het zou niet hoger dan 24 graden worden. Vergeet het maar, het is nog steeds warm. Het is 29 graden tijdens de jachttraining die vandaag weer begint en we zijn in Almere in het Kotterbos. Lees meer.