Zondag 19 juli

Zweet

Voor de zweetwerktraining rijden Blaine naar Doorn. Mijn God wat een rit, niet te doen! Lees meer.

De bossen van Doorn

Maandag 20 juli

Heerlijk

Na de drukte van de afgelopen 3 weken is het deze week heerlijk rustig. Niet één ziekenhuis, arts of therapeut bezoek. Heerlijk.

GG

We gaan naar de GG-training, het wordt weer eens tijd. We zijn er bijna en ik zie dat de brug afgesloten is. Ik had wel een appje voorbij zien komen over een brug die dicht is, maar dacht dat dit niet voor mij gold. Via Googlemaps zoek ik hoe ik om moet rijden. Dat gaat me zeker 12 minuten kosten en dan kom ik veel te laat aan. Ik ben pissig, kwaad en heb er genoeg van om kilometers om te rijden, zeker na de rit van gisteren. Ik keer om en rij naar huis, met een verbaasde Blaine achter in de auto. Sorry!

Dinsdag 21 juli

Er komt een envelop binnen van de St. Maartenskliniek. Ahhhh! Maar het is een vragenlijst die ik in moet vullen n.a.v. de aankomende operatie.

Woensdag 22 juli

Aan de riem en los

Ik laat Blaine stukjes los en sinds maandag ga ik weer naar Park 21 in Hoofddorp. Blaine gaat amper weg, ja één keer springt ze over de greppel om aan de overkant te kijken. Ze is zo terug en even later zie ik haar met haar pootje over haar linkeroog wrijven, WTF! Ik kijk naar haar oog en in die korte tijd krijgt ze het voor elkaar om een piep klein wondje op te lopen in de linker ooghoek. Het andere oog dus. Ik schrik hiervan en lijn haar meteen aan.

Vrijdag 24 juli

Vrij

Blaine is vandaag voor het eerst de hele wandeling los geweest. Ik zie nog steeds een wit vlekje op het oog en zalf het ook nog.

Jacht

Geen jachttraining, vanwege vakantie van de trainer.

Update

Van de kids van Maddy. Met Nola en Puk gaat het goed. Sandra houdt ook een time-out wat betreft de proeven met Puk. Volgend jaar schrijft ze in voor de MAPS.