Zondag 23 februari

Oefenen

Storm, regen, windstoten, what’s new on a Sunday. Toch kunnen we nog een paar oefeningen doen, voornamelijk lijnen en die gaan heel goed. ’s Middags oefenen we met een konijn. Volgens mijn moeder pakt Blaine het goed op, driekwart op de terugweg zie ik dat ze het laat vallen en roep ik met een hoge toon “hier”. Het helpt, want ze brengt het naar me toe en geeft het mooi af.

Maandag 24 februari

GG

Blaine en ik gaan niet naar de gehoorzaamheidscursus. Ik heb vervelende naweeën van de kleine ingreep van afgelopen week en de storm en regen speelt zeker een factor mee. Blaine is ook vast blij met mijn besluit. Ik voel me altijd schuldig als ik afzeg, vooral vanwege de trainers. Voorheen ging ik altijd, ook al was ik beroerd, had ik pijn of was ik hondsmoe. Dit niet meer heb ik met mezelf afgesproken. Als ik me echt niet lekker voel ga ik niet, maar moeilijk blijft het wel.

Trimbaan met waterpartijen

Woensdag 26 februari

De duinen

Eens kijken hoe het staat met de trimbaan na al die stormen. Veel zandverstuivingen en heel veel water. De honden vinden het geweldig en gelukkig kan ik ze van het graven af houden.

Donderdag 27 februari

Zweet

Ik zet weer een kort zweetspoortje uit voor Blaine. Hier en daar gaat het niet helemaal goed, maar ze komt bij het eindpunt en ik ben trots. Deze keer heb ik een reeënpoot neergelegd en gelukkig ligt het er nog, samen met een bullepees.

Vrijdag 28 februari

Trainen

Jachttraining in Hilversum. Blaine en ik zijn mooi op tijd toch……..