Zondag 3 februari

Zweet

Wat een ellende tijdens de 8e zweetwerktraining. Wil je lachen dan moet je verder lezen. Lees meer.

Moe?

Hoezo moe. Het liefste wil ik Blaine thuis laten en alleen met Maddy wandelen rond 17.00 uur. Maar Blaine staat ook klaar bij de deur, ze zorgt er wel voor dat óók zij meegaat. Alleen even naar de Bavo, een kort rondje. Bij het bos zijn ze ineens weg, een spoor, van wat? Geen idee, niets gezien. Ze hebben het druk! Zo nu en dan zien we ze voorbij rennen met een noodvaart. Wanneer het aardig schemert vinden Ella en ik het wel genoeg geweest. Blaine krijgen we te pakken, maar Maddy niet, zij is nog niet klaar. Ella gaat kijken en daar komt madam, helemaal uitgeput. Moe? Hoezo Moe.

Maandag 4 februari

GG

De gehoorzaamheidtraining slaan we over. En wat een geluk! Het regent pijpenstelen.

Dinsdag 5 februari

Samsung Galaxy note 9

Ik kom thuis en wil mijn telefoon uit mijn jas halen. Niets, hè? Heb ik het al mijn jas gehaald en ergens neergelegd? Nee, niets. Ik aarzel niet langer en weet precies waar het moet liggen. In de duinen, op de heuvel, heb ik nog wat foto’s gemaakt. De honden had ik net aangelijnd. De telefoon moet daar liggen, het moet mis zijn gegaan met het in de binnenzak van mijn jas stoppen. Snel rij ik weer naar de duinen, ik kan nog net wat zien voor het echt donker wordt. Ik loop richting die heuveltop en daar ligt de telefoon hoor, in het zand. Wat een geluk, ik ben blij! Mijn voordeel was dat het al bijna donker was, dus geen wandelaars meer. Jippie.

Woensdag 5 februari

Lijnen

Blaine en ik doen wat oefeningen, die best goed gaan.

Donderdag 6 februari

Ogen

Blaine heeft weer wat last van haar ogen. “Zal ik je oogjes effe doen”, zeg ik tegen Blaine. Automatisch gaat ze in haar mand liggen en ik kan zalven. Dit doet ze de laatste tijd steeds wanneer ik haar ogen wil zalven en ik vind het zo schattig.

Vrijdag 7 december

Jachttraining

Blaine en ik trainen in Amstelveen in het Amsterdamse Bos. Lees meer.

Zaterdag 8 februari

Goed kijken, voor Maddy erachter Blaine

Het kan niet anders

Tijdens onze ochtendwandeling doen we toch een paar oefeningen. De maandag valt tegenwoordig af vanwege mijn bekkenbodemspecialist. De GG-oefeningen gaan goed. De lijnen iets minder. We doen het nog een keer vanaf de andere kant. De ene gaat fout, ik fluit en Blaine komt terug en daarna gaat het prima. In een goed tempo, met enthousiasme en vlot.

Fazanten

Tuurlijk is het niet alleen maar werk. Maddy en Blaine hebben ook voorgestaan en 4 fanzanten zijn op hun pad gekomen.