Zondag 12 januari

Eend

Ella is mee met de ochtendwandeling, eend is mee en Maddy is mee. Verloren zoek in het bos gaat prima, ook een kort apport. Maddy doet het ook heel goed.

Maandag 13 januari

GG

Eindelijk weer naar de Gehoorzaamheidstraining, het is een eitje. Blaine doet het bijna op de automatische piloot. Het liggen is een uitdaging, want het gras is nat en hier en daar modderig.

Woensdag 15 januari

Misselijk

Maddy is weer niet lekker, wat dunne ontlasting, afgelopen weekeinde al, en nu heeft ze flink overgegeven. Haar avondeten wil ze helemaal niet.

Donderdag 16 januari

Thuiswerken

De dag begint goed, ik had vroeg op moeten staan, want ik moet gewoon werken en de bedoeling was thuiswerken. Ik red het nu lichamelijk niet om 4 uur achter elkaar te werken en ik moet om 11.30 uur bij de mensendieck/bekkenbodem therapeut zijn. Ik heb gewoon beide wekkers uitgezet en ben verder gaan slapen. Ella heeft lang beneden geslapen, omdat Maddy erg aan het spoken was. Naar buiten, naar binnen, overgeven, drukken, afijn veel buikellende voor Maddy. Zelf had ik veel pijn en viel pas heel laat in slaap. Ella wordt niet op tijd wakker en ik ook niet. Ineens hoor ik “je wilde toch vroeg op staan?” Shit het is al 9.00 uur. Alle plannen de prullenbak in, vandaag wordt het niets meer qua werk, dan morgen maar. Ook niet ideaal, want ik moet trainen. Gelukkig kan ik mijn tijd zelf indelen.

Maddy

Maddy is nog steeds niet goed, we zien ook bloed bij haar ontlasting. Ik kijk het nog even aan en anders ga ik naar de dierenarts. Haar dieet is: rijst en witte brood met beschuit. Blaine wil ook niet eten, dus het gaat lekker.

Vervolg

Gelukkig hebben Maddy en Blaine later op de dag weer trek in eten. Maddy heeft niet meer gebraakt en ook niet gedrukt. Het gaat de goede kant op lijkt het. Blaine krijgt ook even licht verteerbaar eten.

Vrijdag 17 januari

Maddy

Gelukkig gaat het een stuk beter met Maddy, geen gekke dingen meer. Heel langzaam voeren we de brokken op, vandaag nog maar 10 gram.

Trainen

’s Middags rijden Blaine en ik naar Soest voor de jachttraining.