Zondag 24 november

Zweetwerktraining 4e les

De training is in Almere bij het Kotterbos. Lees meer.

Maandag 25 november

GG-training

Het afliggen gaf wat problemen, verder ging het prima.

Woensdag 27 november

Pa

Ik word aangesproken door een vrouw met een herder op de trimbaan, “mag ik je wat vragen?” “Ja natuurlijk”, ik weet dat zij pa gekend heeft en weet ook al wat ze wil vragen. “Voorheen liep er altijd een man met deze honden en ik zie hem nooit meer. Ik heb het er zelfs wel eens met anderen over. Leeft hij niet meer?” “Nee, mijn vader is in augustus overleden”. “Hij liep hier altijd en dan ging hij daar even zitten en uitrusten”, vertelt de vrouw met de herder. “Hij maakte altijd een praatje en was zo trots op zijn honden. U bent zeker zijn dochter?” “Ja, klopt”, antwoord ik. Wat zij denk ik niet meer weet is dat ze al meer gevraagd heeft waarom mijn vader nooit meer met de honden loopt, dit was net nadat hij door verschillende tia’s zo verslechterd was met lopen, niet meer kon autorijden en zijn geestelijk vermogen erg achteruit ging. Ik weet ook nog dat Blaine heel jong was en dat haar herder uitviel naar Blaine.

Twee keer in een week

Toen pa pas was overleden overkwam mij het gevoel dat iemand toch snel vergeten wordt. Hij wandelde en fietste elke dag met de honden, maakte met iedereen een praatje en nu vraagt niemand meer naar hem. Zeker, in het begin wel, maar we zijn nu 2 ½ jaar verder en niets meer. Tot deze week, vandaag is het de tweede keer in één week dat er iemand naar pa vroeg.

In de Bavo

Afgelopen maandag vroeg een voormalig tandarts naar pa, hij heeft een Terriër en ik ken hem van de verhalen van pa. Ik ben niet zo’n kletser, groet de mensen wel, maar blijf zelden staan voor een praatje. Nu hield de tandarts mij staande en we raakte aan de praat. Heel lang niemand die iets over mijn vader vroeg en nu twee keer in één week…

Vrijdag 29 november

Trainen in Bussum, ja de trainer houdt van ver. Lees meer.