415sized_IMGP1068Zondag 10 mei

Een heerlijke dag om te trainen, prachtig weer en mijn dikke vest gaat al snel uit. Op de Waaldorpse vlakte waar ik altijd voor de training met Maddy mijn rondje loop, hoor ik harde muziek. Huh? Het grote hek is open, hierachter is het terrein van defensie en er komt een mevrouw met drie Ierse Setters uit om te wandelen in het vrije gebied. Ook zie ik tenten op het terrein staan. Raar!

Hoe gaat de training.

Maandag 11 mei

Trainen bij KV Rijnland in Leiden waar we trainen op GG-1 niveau. Lees meer. Het is warm vandaag, echt warm.

Dinsdag 12 mei

We trainen weer in Delft bij de Makro, het is frisser dan gisteren, maar verder goed weer. Ook de groep van Hilda traint hier, dat betekent dat Steef en Oscar er ook zijn met hun honden. We hebben een kleine groep vanavond, 3 voorjagers en hun honden zijn er niet en dat scheelt. We doen veel en het gaat goed, dat geldt voor alle honden. Lees verder.

Donderdag 14 mei

Hemelvaartdag en het is heerlijk weer. We rijden naar Delft ’s middags. Ella is hier voor het eerst en geniet van de stilte en de mooie omgeving. De honden vinden een fazant, hebben het druk in de bosjes, ondanks de brandnetels en koelen af in het water. Maddy stapt er vlot in, June heeft er nog altijd wat meer moeite mee. Maddy haalt haar dummy op in het water en ook die van June. Daar kom ik mooi van af moet June vast denken. Dacht het niet, je gaat alsnog een dummy uit het water halen June. Als beloning krijgt Maddy haar speeltje en dat vindt ze leuk.

Zaterdag 16 mei

Maddy wordt gedoucht ter voorbereiding voor de clubmatch morgen en ’s middags wordt alvast de auto ingeladen, met tent, kleden, etc. Wel heeft Maddy helaas last van diarree en ze krijgt lichtverteerbaar eten.