2017 week 32

Drie keer komen we blaffende honden tegen, die op June, Maddy en Blaine afstormen. Blaine is wat onder de indruk, maar de rest is heel stoïcijns. Ik dacht dat ik een konijn uit de vriezer had gehaald, maar het bleek een vosje te zijn. Met veel aanmoediging heeft Blaine het geapporteerd. Gisteren hoorde ik dat Machteld weer een pupje heeft en ze blijkt familie te zijn van June en indirect ook van Maddy en Blaine. Oefenen met een konijn, nu wel, ging niet zo goed. En ik sluit af met een leuk bericht, want zaterdags was Maddy jarig en ze is nu 6 jaar.

2016 Week 44

Gefeliciteerd Blaine met je eerste verjaardag. Alle broertjes en zusje ook van harte gefeliciteerd. Trainingen gaan goed met Blaine, vooral de sleep ’s woensdags. Wennen hoor dat vroege donker weer, we moeten eerder weg voor de middagwandeling en dat valt niet mee. Maddy is hier de dupe van, want gaat het schemeren dan durven we haar niet meer los te laten. We zijn veel te bang dat ze verdwijnt in het donkere bos in één of ander donker hol en dat ze nooit meer te vinden is. Ik ben nu officieel gestopt met de zondagse training met Maddy, ga wat anders proberen. Ik weet zeker dat er meer uit te halen is. Blaine maakt voor het eerst kennis met een egel.

2016 week 33

Zondag oefen ik met Blaine in Delft, vooral in het water gaan waar het meteen diep is. Goed gaat het. Dinsdags de laatste jachttraining met Blaine en ik ben best tevreden. Zondag a.s. hebben we met alle groepen een proef, een soort ‘onderlinge’. ’s Maandags gaan we naar Puk, heerlijk wandelen in Ouddorp, een knappe reu is het die Puk.