Zondag 27 oktober

Zweetwerktraining

Maarn

Vanmiddag is de tweede les van de zweetwerktraining. En ik vind het leuk en Blaine ook. Lees meer.

Maandag 28 oktober

Puk (Bevan van ’t Harde Pad) tijdens zijn verjaardag

GG

Ik ben dapper en ga toch samen met Blaine naar de Gehoorzaamheidstraining, ondanks de verkoudheid. Het gaat heel goed. Ook ‘zit’ tijdens het volgen. Met de oefening ‘om’ moet ik Blaine voortaan ‘voor’ laten komen, dit doet ze, maar ze neemt een enorme bocht om de pion heen. En dat is niet helemaal de bedoeling, het moet strak en smal. Sinds kort traint er een mooi langhaar Weimaraner teefje mee.

Dinsdag 29 oktober

Graven

Ik blijf vandaag thuis en ga daarvoor in de plaats  morgen werken. En ja hoor, het is heel lang goed gegaan, maar deze ochtend is het weer zo ver. Er wordt heftig gegraven door Blaine en Maddy, zo heftig dat ik ze moet halen. ’s Middags hou ik ze goed in de gaten en gaat het goed. Wel moet ik gebruik maken van de Leuchty lichtbanden, doordat de klok een uur achteruit is gezet is het weer eerder donker.

Donderdag 30 oktober

De honden hebben lol. Ik hoor een luid gejank en weet dat ze achter een haas aan rennen. Ik hoor bij Blaine dat ze tegenwoordig ‘luid op spoor’ is.

Vrijdag 1 november

Hiep hiep hoera

Blaine is jarig, 4 jaar wordt ze. Gefeliciteerd, lieve, gekke, nieuwsgierige, onverschrokken en vooral trouwe Blaine.

Alle pups van harte

Tuurlijk ook de felicitaties aan Puk, Nola, Hugo, Mylo, Blue, ik ben enorm trots op jullie en de baasjes. Helaas heeft deze dag altijd een droevige kant, omdat Suzy uit het leven is gerukt door een aanrijding met een auto. Het doet nog steeds veel pijn. Maar het is vooral een blije dag, fijne dag pups van Maddy en Kyle.

En van harte mam met je verjaardag vandaag. Ja, Blaine en mijn moeder zijn op dezelfde dag jarig, met een verschilletje van 80 jaar.