Zondag 15 april

Moederdag

De honden krijgen na het eten altijd macaroni of rijst met karnemelk, hun toetje zeg maar. Als uitzondering krijgt nu Blaine voor het eerst haar toetje, daarna June en Maddy. Ik doe de bakken in de houder en zie dat er iets niet klopt. Oh, Maddy eet Blaine haar toetje op. Ik snap het al Blaine geeft het aan Maddy als cadeautje voor Moederdag natuurlijk…..

Ziek

De jonge konijntjes begeven het weer, vandaag twee dode jonge konijntjes met zieke ogen. Maddy brengt er één naar me toe en de tweede, echt een kleintje, eet ze met huid en haar op. Zucht.

Super sterk

De honden, Maddy en Blaine gaan volle kracht vooruit wanneer ze nog aan de lijn richting trimbaan lopen. Ik heb mijn handen vol aan ze, ze moeten naast mij lopen!

Wat staat er op het programma

Deze week staat weer in het teken van trainen, maandag GG en woensdag jacht.

Maandag 16 april

Gehoorzaamheidtraining

Blaine en ik gaan ’s avonds naar GG training en ze doet het hartstikke leuk. Lees meer.

Dinsdag 16 april

Sjokken

June heeft nog steeds niet veel zin tijdens het wandelen en dat doet pijn aan mijn hart. Wel heeft ze nog steeds wat last van haar darmen. Ze is geborsteld vandaag, 4 borstels met haren kwam van haar lijf!

Zo boos

Ik krijg een verontrustend telefoontje van de fokker van Maddy, ik druk me nu nog mild uit, want eigenlijk ben ik des duivels. Sorry, ik treed nu nog niet in details, even afwachten.

Woensdag 17 april

Niet warm maar heet

Ja hoor, ineens is het in dit gekke land bijna 30 graden. Veel te warm voor de honden natuurlijk. We rijden naar Venneperhout waar veel water is en ik neem een bumper mee. Het kong speeltje is kwijt, ja ik weet het, ik hoop het morgen te vinden, ik had vanmorgen geen tijd meer. Meteen laat ik de honden zwemmen en vooral June heeft nu veel meer zin. De andere twee hebben het altijd naar hun zin. Met veel zwemmen is het goed te doen.

Jachttraining

Na een korte vakantie van twee weken, ook lekker, gaan Blaine en ik weer naar de jachttraining bij Breukelen. Lees meer.

Pa

Is helaas nog in het revalidatiecentrum, het gaat nog niet zo goed.

Vrijdag 18 mei

Het zijn de laatste paar dagen rustige wandelingen, heerlijk

Zaterdag 19 mei

Voorstaan

Maddy en Blaine staan veel voor vanmorgen. Op patrijzen en fazanten. Maddy heeft een zeer oog, ontstoken denk ik. Ik ben meteen met zalven begonnen.