Zondag 21 februari

Ziekenhuis

Het grote aftellen is begonnen. Veel administratie is klaar, loungepakken liggen in de kleine slaapkamer, medicijnen die mee moeten, onderbroeken, sokken. Het wordt te veel en ik moet keuzes maken. Maar ja voor de was is familie wat ver weg en ongelukjes kunnen snel gebeuren. Wel heb ik zulke leuke sloffen aangeschaft, lekker stevig waar ik goed op kan lopen. Ik heb alles nogmaals goed doorgelezen wat ik nodig heb voor een opname op de site en ik denk dat ik het wel weet nu. Iedereen krijgt een Ipad, wat een luxe. Heb ik net een tablet van Samsung gekocht ha ha, dit is nu eenmaal mijn merk.

Uitlaatdienst

Poeh dit viel niet mee. De honden wilden de auto niet in, zo afschuwelijk. Blaine keek me zo zielig aan. Maddy is even los geweest, Blaine durfde Lisanne niet aan. Maddy luisterde goed en ze zijn naar de Oosterduinse plassen geweest.

Maandag 22 februari

Ziekenhuis

Voor het eerst autorijden sinds een dikke week, dat gaat goed. Maar mijn hoofd is één grote vergiet. Gelukkig zit een oud vriendinnetje bij de balie van oogheelkunde anders was ik nu nog aan het zoeken geweest. Alles was goed.

Wandelen

Ik ga met Ella en de honden mee naar de Bavo. Alles is gekapt, niet normaal. Het lopen gaat heel slecht, maar dat merkte ik vanmorgen al naar het ziekenhuis. Maar wel fijn effe eruit.

Ziekenhuis

De laatste lootjes en ik moet alles klaarmaken. Ik regel mijn eigen bezoek, ik krijg succes kaarten en telefoontjes.

Dinsdag 23 februari

Dierenarts

Met Maddy gaan we nog even de inentingen halen. En weer krijg ik kaarten en telefoontjes en veel appjes, van lieve collega’s, buren, vrienden. Een hele mooie kaart van mijn collega’s. Ik wil een paar bijzondere meiden uitlichten. Mijn lieve vriendin R. sinds mijn vroege jeugd, ze wil mijn moeder rijden naar het ziekenhuis, dat is toch geweldig. Mijn lieve collega G. Elke dag appt ze en steunt ze mij, terwijl ze het zelf ook zo moeilijk heeft. En zaterdag komt ze naar het ziekenhuis.  Lieve S, vrouwtje van Puk (zoon van Maddy), vandaag biedt ze aan om de honden op te halen en te wandelen. Ze komt zaterdag. Je kan me geen groter plezier doen. Echt dames, geweldig!!

Wandelen

De laatste keer met de honden, wandelen is nog steeds waardeloos, maar dat geeft niet. Dit is het voor zeker 3 maanden.

Ziekenhuis

Morgen moet ik me om 6.30 uur melden in de St. Maartenskliniek en mijn broer komt me om 4.30 uur ophalen. We moeten meteen afscheid nemen, daarom gaat mijn moeder niet mee. Ik ga naar C0, de opname en kom te liggen op C1. Na 0.00 niet meer eten en na 5.00 niet meer drinken. Voor die tijd laatste medicijnen innemen. Alles is klaar en ingepakt en nu maar hopen dat ik wat kan slapen.

Jullie horen het nog wel, hou het gezond!!