Zondag 7 april

Appèl- en Apportproef

Ik weet bijna niet waar ik beginnen moet, het is een heel druk weekeinde met veel hondenproeven. Gisteren de Onderlinge van onze jachtclub Hond en Taal en vandaag de Appèl- en Apportproef van de Weimaraner Vereniging. De laatste wil ik heel graag halen. Lukt dat? Lees meer.

Maandag 8 april

Los!

Maddy is het hele weekeinde met mijn moeder mee geweest en heeft alleen maar kleine rondjes gelopen. Een slecht vrouwtje ben ik, echt waar. Vanmorgen gaan we eindelijk weer lekker rennen en Maddy mag weer los. De loopsheid is voorbij, al moet ik nog wel uitkijken. Het wordt Zwaanshoek/Hoofddorp en de honden komen veel tegen. Van fazant tot haas, dat laatste is extra leuk, dat betekent RENNEN!

GG

Blaine en ik slaan het over, na de laatste middagwandeling wil ik alleen maar met mijn voeten omhoog en niets doen. Volgens mij denkt Blaine er precies zo over.

Maddy

Dinsdag 9 april

De grijze verleidster

Op de trimbaan komt Blaine haar favoriete hondenras tegen, een Saluki. Ze ontmoeten elkaar aan het begin van de wandeling en nog een keer halverwege. Nu pakt Maddy het strategischer aan. Ze plast bij hem in de buurt, hij ruikt en ruikt nog een keer. Hmm, dit bevalt hem wel, hij vindt haar wel leuk. Zo leuk dat hij haar overal volgt. Wat is ze toch een verleidster. Het lijkt me wijs om de wandeling iets te veranderen en richting het baasje te lopen.

Woensdag 10 april

Jachttraining in Uithoorn, de Hollandsedijk. Lees later meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *