Donderdag 1 januari

1214sized_IMGP0469(001)Gelukkig nieuwjaar!

Een gezond jaar vooral. Hopelijk overheersen de mooie momenten boven de mindere. Een jaar met mooi hondenwerk, sportief vooral. Laat het een jaar worden waarbij we begin 2016 denken, het was zo slecht nog niet in 2015. Lees het jachtverslag.

Recapitulatie

Voor mij was 2014 best een goed jaar, met de honden ging het goed, geen nare zaken, ziektes en ongevallen, een rustig jaar en zo heb ik ze graag. Na 2013 kon het bijna niet slechter, dat was een jaar waarin Darcy overleed, June verloor haar oog door een ongeval en Maddy had veel ongelukjes, de ergste was de operatie na een slagaderlijke bloeding. Maddy deed het ook goed in 2014 op de proeven en tentoonstellingen. Met mijn familie ging het goed, helaas met mijzelf een stuk minder.Na zo’n goed jaar ben ik altijd bang dat er weer een slecht jaar komt, maar deze keer niet! Kom maar op 2015.

Vrijdag 2 januari

Een eend en sleepeend gaan mee en in het bos leg ik een spoortje met een haak uit. Als een speer vertrekt Maddy, de haak wordt totaal overgeslagen, ook later door June. De eend wordt wel pijlsnel binnen gebracht door beide honden. Weer bedenk ik me dat ik de sleep anders moet uitzetten, 3 x is scheepsrecht toch?

Zaterdag 3 januari

Het is pestpokken weer, miezer regen dat steeds meer overgaat in echte regen. Met Maddy wilde ik gaan oefenen, maar June kijkt me zo zielig aan en zij gaat ook zo graag met de auto mee. Zeker met dit weer, het is zo’n koukleum. Oké beide dames gaan mee en we rijden naar Nieuw-Vennep naar Venneperhout. We doen wel een paar oefeningen en die gaan prima, verder mogen de honden zich vrij vermaken en dat doen ze ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *