Zondag 17 februari

213sized_IMGP1244Een grote uitdaging

Geen sneeuw, geen ijzel, wind of regen, de zon schijnt en het is een heerlijke dag. Erna heeft het druk vandaag. Hans K. is ziek en nu moet ze twee groepen trainen. Dat is teveel en daarom krijgt ze hulp van Steef, dat is haar wel toevertrouwd. De beide dames doen het goed, de groep wordt in tweeën verdeeld en het gaat prima. Benieuwd wat we allemaal doen? lees verder.

Maandag 18 februari

Maddy heeft het zwaar

June is loops en ze is helemaal verliefd op Maddy, ze laat haar niet met rust en Maddy weet af en toe niet wat ze er mee aanmoet. Ze spelen veel samen, maar dan is Maddy het zat en gaat in haar mand liggen en June staat er dan bij. Het wordt gewoon een beetje vervelend. Nog een paar dagen en dan is het achterderug hopen we. Afspraak met de dierenarts gemaakt, morgen gaan de hechtingen eruit van de beetwond bij June.

Dinsdag 19 februari

213sized_IMGP1149Yeahh ze zijn eruit

Vanmiddag zijn we om 16.30 bij de dierenarts en vrijwel meteen aan de beurt. In de wachtkamer bibbert June als een rietje, maar ze is altijd braaf. De dierenarts haalt de hechtingen eruit en het is heel goed geheeld, open kan het niet meer. Wel is het nog wat dik, maar dat trekt weg. June gaat mee met de andere twee honden naar de duinen. We laten haar nog wel aan de lange lijn en we lopen verder nu. Ze is natuurlijk ook nog loops en ze kan niet alle vrijheid krijgen. Morgen maar los proberen. Ella slaapt nog één nacht beneden en dan is het over met de pret. Niet voor Ella, maar voor de honden. Ze vinden het helemaal geweldig. June ligt bij mijn moeder, Darcy ligt bij haar hoofd en Maddy is er ook bij. Zo ligt ze al ruim 10 dagen omringt door Weims.

Patholoog anatoom

Annemiek heeft de Professor gebeld, omdat ze nader uitleg wilde hebben over de uitslag van het onderzoek van het oog van June.

uitslag oogonderzoek0001

 

 

Donderdag 21 februari

Geen Katwijkse duinen

Ik wil Hen bellen om weer een keer met drie honden naar Katwijk te gaan, June is al zolang niet meer in Katwijk geweest. Ik wil een sms’je sturen totdat ik besef dat June natuurlijk loops is. Het zijn de laatste dagen denk ik, maar met een reu als Santos gaan we dat maar niet doen. Hij heeft het toch al moeilijk vertelt Hen, want er zijn veel teven loops. Arme Santos. June mag lekker weer mee naar de duinen en omdat we bijna geen honden tegenkomen, wagen we het erop om June los te laten. Ze snauwt ze toch weer af.

Vrijdag 22 februari

Vanavond is het weer GG-trainen en Maddy doet het best goed. Wel is het steenkoud en ze heeft haar dekje aan. Ook kan ik beter het doosje blijven gebruiken bij het terug plaats, waarom? lees verder.

Zaterdag 23 februari

213sized_IMGP1135Ik wil graag een keer naar Reeuwijk met Maddy, de eerste keer dat we er waren zagen we genoeg fazanten kijken wat Maddy er nu mee doet. Ik vraag of Wil ook meegaat samen met June en Darcy, ook leuk voor hen. Het is werkelijk weer ijskoud en we zijn zo stom om Darcy geen dekje aan te doen. Niet zoveel fazanten als een half jaar geleden, maar toch hebben June en Maddy er een paar gevonden. Ik heb Maddy niet echt zien voorstaan. Ze hebben het zo druk gehad die twee en Maddy rent nu overal doorheen, struiken, bramenstruiken, alles. Ze blijft jagen en dat is toch een verschil met de vorige keer.

Een Bracco met de naam Pralina

Komen we toch Wim tegen met de Weimaraner Mysthy en Pralina de Bracco, Wim geeft trainingen aan een klein clubje. Wim ken ik van de vele veldwedstrijden waar June en ik aan deelnamen. We kletsen wat en dan moeten we echt gaan, want Darcy staat te trillen van de kou. Heerlijk gelopen en het is er prachtig.

(edit)