Zondag 12 oktober

Jachttraining bij Hubertus, een binnen training weer en het is een zeer gevarieerde training. Wat doen we zoal? Lees verder.

914sized_IMGP0132Maandag 13 oktober

GG-training om 19.00 uur, zie verslag. Heel voorzichtig geven we weer wat brokjes. June’s ontlasting is nog erg soepel. We beginnen met 10 gram en zo elke dag 10 gram erbij. Hopelijk gaat het goed. En heel belangrijk, ze heeft geen last meer van haar rug. Ze mag nu ’s middags mee met de wandeling, wel aan de riem.

Woensdag 15 oktober

Het is de hele week al heerlijk weer, het is goed vertoeven in de duinen. Steeds vergeet ik wild uit de vriezer te halen, ook vandaag. Verder doe ik het rustig aan deze week, alles voor de show aanstaande zondag. June heeft overgegeven vanmorgen, ze spuugt alleen maar hout en is er flink beroerd van. Ze kucht ook de hele tijd en maakt veel slikbewegingen, net alsof er iets in haar keel zit. Naar de dierenarts? We kijken het nog even aan. Wanneer ik op de bank lig komt June altijd bij me liggen, ook nu. Maar het gaat nog niet goed. Ik geef haar hoesdrank en een pijnstiller, vanaf nu gaat het stukken beter en gaat ze lekker slapen. Hierna heeft ze geen last meer gehad.

Herten

Een rustige wandeling moest het worden. Niet dus. We lopen op de grote uitkijktoren, de middelste, en ineens zie ik 4 prachtige herten, ze kijken ons aan. Maddy ruikt ze ook en weg is ze, ik fluit en ze is zo weer terug. De herten rennen weg en even verderop zie ik ze staan. Maddy rent weer weg en ze blijft weg, de herten zijn ook weg. Ze zal toch niet? 1014sized_IMGP0181We kijken het even aan, maar na een tijdje nog geen Maddy, we roepen en fluiten, niks. Aan de overkant van het fietspad zie ik de afdrukken van de hertenpoten. Straks is ze hier? Ondertussen is ze best een tijdje weg. June is aan de riem, zij heeft genoeg gehad. Ella heeft zelfs hulp gekregen van een meisje en haar vader. Ik ben het zat en laat June los, misschien kan zij Maddy vinden. Zij rent gewoon de middenduinen in. Is ze voor zichzelf bezig of zoekt ze? June loopt verder, ik er achteraan, ik glij ook nog een keer uit….. Wat zie ik daar? Is dat wat? Ja hoor, Maddy rent daar als een dolle heen en weer. Ze is weer aan het graven, de boef!!

Zaterdag 18 oktober

’s Morgens ga ik met Maddy naar de Bavo, heel saai en dat vindt Maddy ook. Ze vindt er niets aan. Maar ik wil een beetje oefenen en voor één keer dicht bij huis. We hebben 8 november GG-B examen en dat vergt de nodige aandacht. Vooral ‘terug plaats’ en het ‘los volgen’ kan veel beter. Ook doen we wat apporteer oefeningen en dat vindt Maddy wel leuk. Omdat Maddy het zo saai vond vanmorgen gaan we toch maar een klein rondje lopen in de duinen.

Eindelijk wordt ook de ontlasting van June wat vaster.