Zondag 20 mei

Heerlijk weer en we gaan aardig op tijd naar Zwaanshoek, ik kom niemand tegen. Blaine blijft staan en ruikt iets in het veld, Maddy gaat kijken en allemaal jonge spreeuwen vliegen uit de bosjes, een pracht gezicht.

Doof

Blaine begint een beetje Maddy-trekjes te krijgen en daar heb ik echt geen zin in. En ik bedoel ermee, niet komen wanneer ik roep en dit gebeurt vooral wanneer ze iets ruikt. Alleen wat waterwerk doen we, ik moet vooral letten op het niet inspringen en dat lukt nu. Verder gaat het prima.

Maandag 21 mei

2e Pinksterdag

Het oefenen, rechte lijn, gaat waardeloos. Blaine ruikt iets aan de kant van de sloot of in de sloot en wil niet doorlopen, grr. Ik doe het nog een keer en hetzelfde gebeurt. Op een ander veld gaan de gebruikelijke lijnen wel goed.

Woensdag 23 mei

Hmm, de jachttraining, na 2 weken pauze, kan beter en gaat meestal beter. Lees meer.

Donderdag 22 mei

Ik ben 2 dagen vrij vòòr de OWT en die heb ik nodig ook voor zo’n lange dag weg, vroeg op, veel lopen, proeven. Erg hè, maar het is niet anders. ’s Morgens train ik licht met Blaine en morgen staat alleen zwemmen in de planning.

Vrijdag 23 mei

Auto inpakken voor morgen, extra kleding, alleen zijn het nu topjes, open schoenen en korte broeken i.p.v. regenkleding. Extra water gaat mee en een handdoek om nat te make, zodat ik dat om Blaine kan leggen wanneer ze het té warm heeft. De stoel voor Sandra, die ze vergeten is op de clubmatch, kortom aan alles wordt gedacht. Tuurlijk neem ik altijd te veel mee, de stoel op wielen gaat mee en ik kan daar alles inproppen. Niet goed voor een twijfelaar als ik.

Zaterdag 24 mei

De grote dag, ik sta om 4.30 uur op en om 6.00 uur rijden Blaine en ik naar Dongen in Noord Brabant. Het is 1 ½ uur rijden, we moeten er om 7.30 uur zijn en de proeven beginnen om 8.30 uur. Later meer.