Blaine

Zondag 29 april

Vanmiddag hebben Blaine en ik een extra training. We hebben 1 training gemist, omdat ze loops was. Het is de hele dag al slecht weer en ook vanmiddag gaan de dikke jas, laarzen en hoed aan. Lees meer.

Maandag 30 april

En ja weer een regendag, na gisteren 3 x nat te zijn geregend, gebeurd het vandaag weer. Geen 3 x voor ons, want Blaine en ik slaan de GG-training over.

Maddy

Ze wordt slank! En ziet er zo veel beter uit. Al heel lang is ze aan de lijn, ze is het daar niet meer eens overigens, eindelijk werpt het zijn vruchten af. Ik kan Blaine en Maddy, behalve de hoogte, bijna niet meer uit elkaar houden.

Nola en Mika

Woensdag 2 mei

Een leuk, mooie, succesvolle training in Hilversum met een witte verassing. Het is voorlopig de laatste training, de trainer gaat trainingen verzorgen in Frankrijk. De bofkont. Lees meer.

Donderdag 3 mei

Het gaat weer steeds meer de goede kant op met het weer. Het is droog en de zon komt meer en meer. Van Karin krijg ik foto’s van Nola en Mika, het zijn al echte maatjes.

Zaterdag 5 mei

We gaan toch maar naar de trimbaan, het is op het randje. Het wordt hier snel heel heet, nu kan het nog net. Ook staat er nog water in het meertje, al wordt het snel minder met dit weer. ’s Middags gaan we sinds een lange tijd weer eens naar Nieuw-Vennep, ze vinden het leuk de honden. De rit er naar toe is minder. Het is zo druk rond Keukenhof en de toeristen worden zo brutaal. Een paar jaar geleden kon ik makkelijk via de andere route rijden, die achter Keukenhof om rijdt. Die vlieger gaat niet meer op, ook hier wemelt het van de toeristen. Lopend, met de auto of fietsend. Ze zijn zo brutaal en staan midden tussen de bloemen, kijken niet naar borden die waarschuwen om niet tussen de bollen te lopen. Ik maakte altijd graag foto’s van de velden en ik wil er nog één van Blaine maken, vòòr de tulpen. Dit alles, het is zo masaal en chaotisch, ik heb er zo geen zin meer in. Maar het zet de bollenstreek wel op de kaart en dat is ook belangrijk.