Zondag 18 februari

Zoals vaak doen Blaine en ik wat oefeningen, het zijn wat ‘verloren zoek’ oefeningen en ze gaan echt goed. Het is zo heerlijk dat het weer langer licht is, nu kan mijn moeder weer een keer mee wandelen. Ik heb haar heel erg gemist tijdens de wandelingen, maar ik loop nu al een jaar alleen en dat went ook wel weer. Nu vind ik het weer vreemd als mijn moeder meegaat.

Maandag 19 februari

Het is verbazend koud deze ochtend en ik heb me minder dik aangekleed, spijt!!!! Ik ben en Ik sla de GG-training over, zwak ik weet het, maar ik voel me niet zo lekker. Goed genoeg excuus?

Dinsdag 20 februari

De honden lijken wel een stelletje oude wijven. Jagen doen ze niet, alleen maar op hout kauwen. Gelukkig komen ze een beetje los wanneer ze op de wind lopen.

Woensdag 21 februari

Het is koud tijdens de training, maar we hebben zon, weinig wind en we staan tussen de bomen van het Amsterdamse bos. Een heel verschil met de open vlakten van de afgelopen weken. Hoe gaat de training? Lees meer.

Vrijdag 23 februari

Voor nood

De honden krijgen tijdens mijn ontbijt altijd een stukje brood wanneer ik mijn tweede bak koffie haal. Dit heb ik wel eens verteld en vooral Maddy voelt dit feilloos aan. Blaine wil geen brood, als ze niet helemaal lekker is dan weigert ze. Ik leg wel 2 stukjes bij haar neer, madam ligt op de bank op een dekbed. Ze wil het niet en met haar snuit duwt ze het weg en zoekt een plekje om het te begraven. Dit gedrag vertoont ze al heel lang en heb ik bij onze Weimaraners nog nooit gezien. Onze tweede Doberman deed dit ook. Hij begroef kluiven, brood van alles in de tuin. Grappig om dit in het klein bij Blaine te zien.