2018 week 41

Maddy is in de tweede week van haar loopsheid en andere honden worden heel leuk. ’s Woensdag zie ik dat Blaine ook loops is. GG gaat goed en de tweede jachttraining van het winter seizoen, met 24 graden, gaat super. Van de trainer krijg ik twee cadeautjes omdat Blaine twee SJP’s gehaald heeft. Een dummy met ‘C-diploma’ erop en een dummy met ‘B-diploma’ erop. Hoe leuk is dat!!!

2017 week 38

GG-training gaat goed, gelukkig kon ik gewoon komen met een loopse Blaine, we waren maar met z’n tweeën. Blaine is ineens niet lekker vrijdags. Ze wil niets eten, alleen maar slapen. Voor June vraag ik advies aan de dierenarts terwijl ik daar ben om medicijnen te halen. Zaterdag de grote dag, de Aanlegproef Veldwerk in Nieuwe-Pekela. Kijk voor het verslag bij jachtproeven Blaine.

2017 week 13

Zondags is de ‘Onderlinge’ van ons jachttrainingsclubje, het is wisselend met Blaine. Een wat valse start, later gaat het gelukkig beter. Leerpunt: durf te veranderen van onderdeel en heb vertrouwen. Met het oog van Blaine gaat het goed en ’s woensdags krijgt ze de laatste druppels. Het is iets rustiger van de week en de honden krijgen weer genoeg aandacht. Pa is nu in het revalidatiecentrum en dat is iets dichterbijer.

2016 week 14

Geen ‘proef eigen terrein voor Maddy en mij, omdat Maddy loops is. Ik ga daarom met Blaine kijken en ze mag nog een paar oefeningen doen ook na afloop. Ze gedraagt zich voorbeeldig. Maddy moet aan de riem, ze vindt de reuen leuk nu. Met Blaine ga ik dinsdag voor het eerst naar de jachttraining groep C.

2015 week 34

Bij June moet er urine opgevangen worden gedurende drie dagen en ik begin zaterdag. Dit is om de werking van de hypofyse en bijnieren te bepalen en om te controleren of het de ziekte van Cushing is of niet. Maddy is dinsdags loops geworden en zaterdag laten we een uitstijkje maken in dierenkliniek Sleeuwijk. Ook wordt er een plan de campagne gemaakt. Vrijdags krijgen we de uitslag van de urinetest.