2018 week 16

Alles staat deze week in het teken van de OWT in Putten zaterdag. Eén klein detail: Blaine is nog loops. Wel mogen we meedoen met de jachttraining woensdag en dat is een goede generale. ’s Maandags gaan we naar de dierenarts en ik neem meteen bravecto tabletten mee, zo zijn ze 3 maanden beschermd tegen teken en vlooien. Donderdag: Blaine is nog steeds loops, vrijdag Blaine is nog steeds loops. Oh dit kan niet hoor! Helaas moet ik de proef afzeggen. Maar we gaan wel kijken en Puk en Sandra aanmoedigen.

2017 week 39

Blaine is op haar hoogtepunt in het begin van de week. Ze heeft alleen maar belangstelling voor hondensporen. Wild is totaal niet interessant. De kuur bij June slaat aan, maar niet genoeg vind ik. Veel fazanten weer deze week. Ook een dode, ik word gewaarschuwd dat er één op het pad ligt. We lopen voor de zekerheid maar even de andere kant op.

2017 week 34

Zondags doen Puk en Blaine mee aan de oefendag SJP van de Weimaraner Vereniging. Hoe staan de honden ervoor? Lees het verslag. De laatste jachttraining van zomer 2017 hebben we ’s woensdags. Een leuke training. Tuurlijk gaan we in oktober door, wij vinden het veel te leuk. Ik heb Blaine opgegeven voor de aanlegproef Veldwerk van de Weimaraner Vereniging eind september. Later hoor ik dat Annelies Suzy ook heeft opgegeven.