Invaller

2018 week 45

Hmm, deze week begint niet goed. Blaine krijgt een Zeer Goed tijdens de hondenshow in Bleiswijk. Nola haalt net niet de Sleep en Zweetwerkproef, verder deed ze het heel goed met veel enthousiasme en dat is zo belangrijk. Maddy is de invaller van Blaine tijdens de GG-training, omdat Blaine loops is en ze vindt het leuk.

Puk

2018 week 42

Puk gaat voor het eerst mee op fazantenjacht en hij doet het heel goed. Ze zijn uitgenodigd voor meerdere jachtdagen. Deze week is een ramp met een Maddy die heel loops is. Ze vindt alle honden leuk, de baasjes die er bij horen, er bestaant niets anders meer voor haar. Ze jankt als ze een hond ziet en gaat er vandoor, die kans krijgt ze niet want ze is aan de lange lijn. De training met Blaine gaat wel goed in Nieuwer ter Aa.

Loops

2018 week 41

Maddy is in de tweede week van haar loopsheid en andere honden worden heel leuk. ’s Woensdag zie ik dat Blaine ook loops is. GG gaat goed en de tweede jachttraining van het winter seizoen, met 24 graden, gaat super. Van de trainer krijg ik twee cadeautjes omdat Blaine twee SJP’s gehaald heeft. Een dummy met ‘C-diploma’ erop en een dummy met ‘B-diploma’ erop. Hoe leuk is dat!!!